What I’ve been hearing/saying;
"Why are you going?"
"Because I can."
"Your so lucky!"
"No im not, anyone can do this everyone just doesn’t."
I’ve started wondering if its “cool” to say your into stuff like this. Because whenever I try and get those people to up and leave, they create easy fix excuses. It’s to the point when people tell em they want to go with me, I no longer attempt plans.
This is my 6day itinerary sept22-28th 2011
Sept 22nd Thursday
4am leave Stockton, CA to Mt Shasta City, CA (262 miles 4.5hrs)
8:30am arrive @ Mt Shasta City for breakfast at Black Bear, explore town
11am Mt Shasta, CA to Crater Lake, OR (143miles 3hrs) arrive 2pm
Hike/Lunch leave by 6pm to Eugene, OR (149miles 3hrs) arrive 9pm
Sept 22nd night -23rd morn Stay with Evan enjoy drinks and going off no plan
Sept 25th Night-Sept 27th Morn Eugene, OR to Portland, OR (111miles 2hrs) stay 2nights
Sept 27th check out 11am roam Portland
Portland, OR 5:30 to Truck Stop in Roseburg, OR for a $7 shower and a few hrs of sleep. (138miles 3.5hrs)
2am leave Roseburg, OR arrive Prairie Creek Redwoods, CA 6am(179miles 3.5miles)
Hike to Fern Canyon, heave breakfast leave by 9am
Prairie Creek Redwoods to Willow Creek Museum aka BIGFOOT MUSEUM! (79.7miles 1.5hrs)
Leave museum by 11:30am to Eureka, CA (47.4miles 1hr)
Enjoy the last stop of our trip 12:30pm-4pm then right back to Stockton (332miles 6hrs)
**Total approx 1,500miles 28hrs of driving.**
Very tight on time but worth it I am sure of!